Zzp-bemiddeling

Betrouwbare zzp-bemiddeling
Zelfstandig zorgprofessionals regelt u eenvoudig en flexibel via Samenzijn Zorgbemiddeling. Wij zijn uw bemiddelaar in de bemiddeling van zorgprofessionals.

Zelfstandige zorgprofessionals gezocht?

Goede zorgprofessionals vinden, is voor zorginstellingen van het grootste belang. Een betrouwbaar bemiddelingsbureau is hierbij essentieel. Als opdrachtgever wilt u vertrouwen op kwaliteit, ontzorging, aantrekkelijke tarieven en een goede invulling van uw personeelsbehoefte. Samenzijn Zorgbemiddeling helpt u hiermee, voor korte en langdurige opdrachten.

Ontzorging van zorginstellingen

Persoonlijk contact

Met al onze opdrachtgevers staan we in persoonlijk contact. Elke zorginstelling krijgt een vaste contactpersoon. Zo weet u altijd bij wie u terechtkunt met vragen. Na het eerste contact komen we persoonlijk langs op uw locatie voor een kennismaking. We leggen uw wensen, eisen en specifieke behoeftes vast en sturen u hiervan een bevestiging. Zo garanderen we dat we altijd de kandidaat aanbieden die het beste aansluit bij uw zorginstelling. Hoe beter we u kennen, hoe beter we u kunnen helpen. Dat is het uitgangspunt in al onze communicatie.

Duidelijke afspraken

Werving en selectie is een vak op zich. Wij nemen u dit werk graag uit handen en vinden de zelfstandig zorgverlener die het beste bij uw organisatie past. We komen tot de juiste match door: