Opdrachtgevers

Zorgpersoneel gezocht ?
Samen zijn we er voor elkaar!

Zzp zorgprofessionals afnemen via Samenzijn Zorgbemiddeling betekent zorg met zekerheid. Door grondige screening leveren we gediplomeerde professionals die passen in uw organisatie en van meerwaarde zijn voor uw zorgverlening. We ontzorgen zorginstellingen in hun administratie en op het vlak van wet- en regelgeving (Wet DBA). Zo dragen we tijdelijk of langdurig bij aan meer continuïteit en een oplossing voor uw personeelsvraagstuk.

Uw partner in zorgpersoneel oplossingen!

De beste zorgprofessional tegen aantrekkelijke tarieven

In een tijd met een toenemend tekort aan handen in de zorg maakt Samenzijn Zorgbemiddeling het verschil. Met goed advies en duidelijke afspraken met bevlogen zorgverleners maken wij tegen scherpe tarieven de juiste verbinding tussen uw organisatie en onze zzp’ers. We matchen zorgprofessionals op kwalitatieve vaardigheden en bekwaamheid. Alleen als een professional past bij uw organisatie is sprake van een juiste match.

Flexibele inzet van zelfstandige opdrachtnemers

Een goede relatie tussen opdrachtgevers en zorgverleners vormt de basis voor continuïteit van inzet. Met de zorg als grootste winnaar!

Contactformulier

Stel uw vraag hieronder en laat uw contactgegevens achter. Uw bericht wordt doorgestuurd naar de verantwoordelijken. U wordt uiterlijk de volgende werkdag gecontacteerd.

Gezonde vendingoplossingen voor zorginstellingen

Samenzijn Zorgbemiddeling gaat verder dan enkel leveren van zorgprofessionals. Wij vinden dat gezonde voeding toegankelijk moet zijn voor iedereen. Doormiddel van ons vending machines is gezonde voeding altijd binnen handbereik en dagelijks gevuld enzo knettervers!

Onze voordelen:

  • Een vitale leefstijl houdt de werknemers gezond (tot ver na hun pensioen)!
  • Medewerkers die goed hebben gegeten zitten beter in hun vel en ervaren minder stress.
  • Medewerkers zijn positiever, energieker en enthousiaster en hierom socialer op de werkvloer

Verbeter de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers en patiënten. Klik hier voor meer informatie!