Over ons

Samen zorgen we voor elkaar!

Samenzijn Zorgbemiddeling maakt de verbinding tussen zelfstandige zorgverleners en zorginstellingen

Samenzijn Zorgbemiddeling vindt voor iedere zorginstelling de juiste zelfstandige zorgverlener. We brengen zorgprofessionals en organisaties in de zorg bij elkaar en ondersteunen in het creëren van een prettige werkomgeving.

Elkaar verbinden

We blinken uit door continuïteit en persoonlijke aandacht. We komen zelf uit de zorg en zijn er voor de zorg, met als missie: de juiste zorgverlener koppelen aan de juiste zorginstelling! Zo leren we elkaar kennen en creëren we relaties voor de lange termijn. Samenzijn Zorgbemiddeling breidt continu zijn netwerk uit en onderhoudt regelmatig contact met de bemiddelde partijen. We helpen een hechte band creëren en zorgen voor beide partijen voor een prettige werkomgeving. Met onze mensen vormen wij een groep die garant staat voor het leveren van goede en betaalbare zorg, gebaseerd op kwaliteit en deskundigheid, vertrouwen en bereikbaarheid. Kortom: Samenzijn we er voor elkaar!

Samenzijn in de zorg!

Samen maken we het verschil in de zorgsector, met kwaliteit en compassie.

Dé zorgbemiddelaar van Nederland

Samenzijn Zorgbemiddeling is actief in heel Nederland.

Onze database aan kandidaten groeit met de dag! Wilt u weten hoeveel zorgprofessionals we in de directe omgeving van uw zorginstelling beschikbaar hebben? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Samen voor de zorg

De zorg kan en moet beter. Dat kan alleen als zorgprofessionals en zorginstellingen doen waar ze goed in zijn en waar hun passie ligt. Het zijn immers de mensen die de kwaliteit van de zorg bewaken. Daar komen wij om de hoek kijken. Samenzijn Zorgbemiddeling koppelt zorginstellingen aan de juiste zorgprofessionals. Alleen als er een goede match is – de professional voldoet aan de kwaliteit en past binnen de organisatie – is de zorg geholpen.

Wij kijken nadrukkelijk naar wat de zelfstandige zorgverlener belangrijk vindt voor de uitvoering van zijn of haar opdracht. Werkplezier, persoonlijke aandacht en continuïteit zijn voor hen cruciaal. Daar richten wij ons op en daar blinken wij in uit. De opdrachtgever plukt daar de vruchten van.

Kwaliteit

We waarborgen de kwaliteit door aan de hoogste kwaliteitsstandaarden te voldoen. Samenzijn Zorgbemiddeling werkt daarom uitsluitend met gekwalificeerde en gemotiveerde professionals. Wij screenen hen en zij hebben allen de benodigde werkervaring, diploma’s en documenten/certificaten om als zelfstandige zorg te mogen verlenen.

De specialisten van Samenzijn Zorgbemiddeling

Uw contactpersoon
Erhan Bayraktar

Uw contactpersoon
Erhan Bayraktar

Uw contactpersoon
Erhan Bayraktar

Uw contactpersoon
Erhan Bayraktar