Samen zorgen
we voor elkaar

Zzp zorgprofessionals afnemen via Samenzijn Zorgbemiddeling betekent zorg met zekerheid. Door grondige screening leveren we gediplomeerde professionals die passen in uw organisatie en bijdragen van het leveren van kwalitatieve zorg voor uw bewoners.

Samen voor de zorg

Goede zorgprofessionals vinden, is voor zorginstellingen van het grootste belang. Een betrouwbaar bemiddelingsbureau is hierbij essentieel. Als opdrachtgever wilt u vertrouwen op kwaliteit, ontzorging, aantrekkelijke tarieven en een goede invulling van uw personeelsbehoefte. Samenzijn Zorgbemiddeling helpt u hiermee, voor korte en langdurige opdrachten.

Werving en selectie is een vak op zich. Wij nemen u dit werk graag uit handen en vinden de zelfstandig zorgverlener die het beste bij uw organisatie past.

Zorg- ZZP'ers

Samen zorgen we voor elkaar

De zorg kan en moet beter. Dat kan alleen als zorgprofessionals en zorginstellingen doen waar ze goed in zijn en waar hun passie ligt. Het zijn immers de mensen die de kwaliteit van de zorg bewaken. Daar komen wij om de hoek kijken. Samenzijn Zorgbemiddeling koppelt zorginstellingen aan de juiste zorgprofessionals. Alleen als er een goede match is – de professional voldoet aan de kwaliteit en past binnen de organisatie – is de zorg geholpen.

Wij kijken nadrukkelijk naar wat de zelfstandige zorgverlener belangrijk vindt voor de uitvoering van zijn of haar opdracht. Werkplezier, persoonlijke aandacht en continuiteit zijn voor hen cruciaal. Daar richten wij ons op en daar blinken wij in uit. De opdrachtgever plukt daar de vruchten van.

We waarborgen de kwaliteit door aan de hoogste kwaliteitsstandaarden te voldoen. Samenzijn Zorgbemiddeling werkt daarom uitsluitend met gekwalificeerde en gemotiveerde professionals. Wij screenen hen en zij hebben allen de benodigde werkervaring, diploma’s en documenten/ certificaten om als zelfstandige zorg te mogen verlenen.

We laten ons jaarlijks keuren en zijn trots lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen).

Waarom voor ons kiezen?

Ontzorging van zorginstellingen

Opdrachtgevers

Neem contact met ons op

Met al onze opdrachtgevers staan we in persoonlijk contact. Elke zorginstelling krijgt een vaste contactpersoon.

Zo weet u altijd bij wie u terechtkunt met vragen. Na het eerste contact komen we persoonlijk langs op uw locatie voor een kennismaking.

We leggen uw wensen, eisen en specifieke behoeftes vast en sturen u hiervan een bevestiging. Zo garanderen we dat we altijd de kandidaat aanbieden die het beste aansluit bij uw zorginstelling. Hoe beter we u kennen, hoe beter we u kunnen helpen. Dat is het uitgangspunt in al onze communicatie.

Gezonde vendingoplossingen voor zorginstellingen

Bij Samenzijn Zorg streven we ernaar om niet alleen zorgprofessionals te ondersteunen, maar ook gezonde en voedzame snack- en drankopties aan te bieden via Samen Fit Vending.

Onze voordelen:

  • Een vitale leefstijl houdt de werknemers gezond (tot ver na hun pensioen)!
  • Medewerkers die goed hebben gegeten zitten beter in hun vel en ervaren minder stress.
  • Medewerkers zijn positiever, energieker en enthousiaster en hierom socialer op de werkvloer

Verbeter de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers en patiënten. Klik hier voor meer informatie!